Mobiel of tablet Bingo

Sinds eind januari van dit jaar kunt u Bingocams ook mobiel spelen. Steeds meer mensen maken hier gebruik van en u kunt nu ook een keer meespelen. Maar er is ook een periode aan vooraf gegaan waarbij u Bingocams nog niet mobiel kon spelen. Maar daar hoeft u nu niet meer aan te denken, wel aan de voorbereidingen om Bingocams mobiel te spelen. U moet namelijk uw beeldscherm kantelen. Hierdoor kunt u de betreffende bingokamers en de informatie beter zien. Het is ook veel overzichtelijker dan wanneer u dit niet doet.

>>> klik hier om te spelen op je tablet of mobiel

bingo op ipad tablet van apple

Een speelruimte kiezen bij Bingo mobile

Bij Bingocams kunt u een bingokamer kiezen. Daarvoor zijn er drie opties:
• 75 ballen bingo
• 90 ballen bingo
• Prebuy bingokamers
Bij de laatste kamers gaat het over bingokamers waarbij een voorverkoop van toepassing is. Hier kunt u dus van tevoren bingokaarten kopen zodat u zeker weet dat u dan mee kunt spelen.

Speelt u ook mobiele bingo bij Bingocams?

U kunt ook meedoen met mobiele bingo van Bingocams. U kunt van tevoren kaarten kopen, maar ook ter plekke meespelen. Het is wel goed om te weten dat de hoeveelheid bingokaarten bij een ronde gelimiteerd is per kamer. Het maximale is 40 bingokaarten. Soms is het ook maximaal 2, 5, 10 of 20 bingokaarten per bingoronde. U kunt ook chatten tijdens het spelen van mobiel bingo. Ook het opwaarderen kan via uw mobiele telefoon met de speciale Bingocams app.

>>> klik hier om te spelen op je tablet of mobiel

bingo op je smartphone